Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nezvládol prejazd zákrutou a čelne vrazil do stromu. Pri dychovej skúške mu namerali tri promile
Zdielať na

Nezvládol prejazd zákrutou a čelne vrazil do stromu. Pri dychovej skúške mu namerali tri promile

ŠAROVCE / Sadol za volant opitý a havaroval. 52-ročnému mužovi namerali takmer 3 promile. Autom vrazil do stromu. Nehoda sa stala podvečer v Šarovciach.

52-ročný ročný vodič išiel straším vozidlom po obci a nezvládol prejazd zákrutou. S autom bez brzdenia išiel rovno pričom vyletel z cesty a vrazil čelne do stromu. "Po príchode sme zistili, že sa jedná o dopravnú nehodu motorového vozidla, ktoré narazilo do stormu," informuje veliteľ zásahu HaZZ Želiezovce Peter Melich . 

Svedkovia na miesto zavolali pomoc. Zranený vodič zostal v aute. Na miesto prišli záchranárske zložky. Muža dostali z vraku hasiči, záchranári ho previezli do nemocnice. "Postihnutú osobu sme vyprostili a pomohli naložiť do sanitného vozidla," dodal Melich. 

Podľa našich informácií pri zrážke si zlomil nohu a mal viaceré škrabance a tržné rany. Svedkovia o tom, čo sa udialo, hovoriť nechceli. "Jednotka vykonala na vozidle protipožiarne opatrenia," dopĺňa Melich. 

Šoféroval opitý

Ukázalo sa, že šoféroval opitý. Dychová skúška potvrdila takmer 3 promile alkoholu v krvi. "Vodič nafúkal 2,67 promile alkoholu," vysvetľuje Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ Nitra. 

Pod zrážku sa okrem poriadnej dávky alkoholu podpísala aj rýchlosť. Okolnosti zrážky polícia vyšetruje. "Ako prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," skonštatovala Čuháková. 

Cestovali na dovolenku, miesto toho skončili v nemocnici. Vodič si nevšimol traktor: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy