Jasno
21°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Tragédia v Belej. V rodinnom dome našli telo 55-ročného muža
Zdielať na

Tragédia v Belej. V rodinnom dome našli telo 55-ročného muža

BELÁ / V rodinnom dome v obci Belá v okrese Nové Zámky došlo k tragédii. O život prišiel 55-ročný muž. Policajná hovorkyňa v Nitre Renáta Čuháková pre TV JOJ potvrdila, že vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy.

Ako prvý zverejnil informáciu o tragédii portál tvnoviny.sk. Podľa neoficiálnych informácií našiel jeden z dvoch synov v rodinnom dome krv. Zalarmoval políciu, ktorá našla telo 55-ročného muža. S tým mal bývať druhý syn, ktorý sa v čase príchodu polície v dome nenachádzal, no po chvíli do domu prišiel. "Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. V prípade momentálne prebiehajú procesné úkony, preto nemôžeme verejnosti poskytnúť ďalšie informácie," uviedla policajná hovorkyňa v Nitre Renáta Čuháková. Dodala, že prípad nahlásili polícii v noci z piatka na sobotu. Muža našli v pivnici so sečnou ranou na hlave.

Podľa susedy žil muž v dome so svojou manželkou a s druhým, 23-ročným synom, ktorý by mal byť podľa nej psychiatrickým pacientom. "Počula som, že ten malý chlapec zabil otca, kto volal políciu, to neviem. Keď som išla do roboty, už tu stáli autá," povedala suseda Mária Kolková. 

Slovenskom v posledných dňoch otriasla aj brutálna vražda, ktorá sa stala v obci Poriadie v okrese Myjava. Šesťdesiatpäťročný muž mal svojho suseda priviazať o auto a vláčiť po lese. Policajti ho zadržali pár minút po čine. Viac sa dozviete v nasledujúcej reportáži. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy