Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Po náraze do stromu, skončili dvaja muži v nemocnici. Hasiči si ale pri aute všimli detskú topánku
Zdielať na

Po náraze do stromu, skončili dvaja muži v nemocnici. Hasiči si ale pri aute všimli detskú topánku

SNINA / Náraz do stromu a dvaja ťažko zranení. Tak to vyzeralo medzi Sninou a obcou Stakčín. Na mieste museli zasahovať dve posádky záchranárov. Keď už boli zranení v sanitkách, hasiči našli pri aute detskú topánku. Okamžite začali znova prehľadávať vrak auta aj okolie.

Nehoda sa stala krátko po pol deviatej večer na hlavnej ceste na výjazde zo Sniny. Silný náraz do stromu vozidlo úplne zdemoloval. Vodiči, ktorí tadiaľ prechádzali okamžite zastavili a snažili sa zraneným pomôcť. "Ja vravím vedúcemu - zastav, veď pomôžeme, auto takto skončilo a dvaja boli fakt že zranení," opísal nehodu okoloidúci vodič.

​Zraneným poskytol prvú pomoc. Na miesto smerovali aj dve posádky záchranárov. "Záchranári ošetrili dvoch mužov. Obaja sa sťažovali na bolesti chrbtice a hrudníka a po ošetrení boli prevezení do sninskej nemocnice," informovala Katarína Načiniaková, hovorkyňa záchranárov. Ďalší dvaja spolujazdci utrpeli ľahšie zranenia. "23-ročný vodič osobného vozidla bol podrobený dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Pri nehode vznikla na motorovom vozidle škoda vo výške 6000 eur," uviedla Jana Ligdayová, hovorkyňa KR PZ Prešov.

Z auta zostal iba vrak. Vedľa neho si však hasiči všimli aj detskú sandálku. Okamžite preto začali prehľadávať okolie. Našťastie, dieťa sa v tom čase v aute neviezlo. Okolnosti nehody začala vyšetrovať polícia. "Nakoľko pri dopravnej nehode došlo k zraneniam dvoch osôb s predpokladanou dobou liečenia nad 42 dní, poverený príslušník ODI začal trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženie na zdraví," dodala Jana Ligdayová.

Policajti z prešovského okresu riešili vážnu autonehodu, pri ktorej sedeli v aute aj deti:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy