Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vážna nehoda motorkára (28): Po náraze jeho motorku vymrštilo mimo cesty
Zdielať na

Vážna nehoda motorkára (28): Po náraze jeho motorku vymrštilo mimo cesty

RADOŠOVCE / Za obcou v smere na Mokrý Háj havaroval na motorke 28-ročný muž z Prahy. Predbiehal v nepriehľadnom úseku, kde sa zrazil s oprotiidúcim autom. Po náraze motorku vymrštilo do poľa.

Podľa informácií TV JOJ si mala partia mladíkov z Prahy urobiť výlet na Slovensko. Jeden z nich svoju jazdu na motorke ale nezvládol. Mladík na motorke smeroval z obce Radošovce na Mokrý Háj. V nepriehľadnom úseku cesty ale začal predbiehať, čo sa mu stalo osudným. Čelne sa zrazil s oprotiidúcim Passatom, po náraze 28-ročný muž z Prahy spadol na zem  a jeho motorku vymrštilo mimo cesty. 

"Pravdepodobne v dôsledku nesprávneho predchádzania utrpel mladý motocyklista ťažké zranenia končatín a vrtuľníkom bol prevezený do nemocnice. Polícia spolu s dobrovoľnými hasičmi z Radošoviec a Skalice na meste riadili premávku a vykonávali jej odklon," informovala policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Motorkár ale bol pri vedomí a so záchranármi komunikoval. "Utrpel však vážne devastačné poranenie pravej dolnej končatiny a úraz hornej končatiny. Po preložení na palubu bol v stabilizovanom stave letecky prevezený na centrálny príjem Fakultnej nemocnice v Trnave," informovala hovorkyňa záchranárov Zuzana Hopjaková. 

Mladíkovi vykonali aj testy na alkohol, ktoré mali negatívny výsledok. Vodič Passatu vyviazol bez zranení. Nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Pozrite si reportáž o tragickej nehode v Košiciach. Vodič taxíka sa zrazil s kamiónom:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy