Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vodiči, pozor: Na týchto miestach vás čakajú dopravné obmedzenia
Zdielať na

Vodiči, pozor: Na týchto miestach vás čakajú dopravné obmedzenia

SEREĎ / Vodiči, ktorí budú prechádzať úsekom Sereď - Sládkovičovo, sa musia pripraviť na dlhodobé dopravné obmedzenia. Cestári tu chystajú opravu vozovky, prejazdný bude len jeden pruh. Obmedzenia budú platiť ale aj v iných úsekoch:

Cestári s prácami začnú už v pondelok, 12. augusta. Cesta tu v úseku medzi Sereďou a Sládkovičovom bude prejazdná v jednom jazdnom pruhu. "Vzhľadom na charakter cesty očakávame z dôvodu opravy výrazné zhustenie premávky. Vodičom odporúčame, aby využili na prepravu iné trasy," upozorňuje polícia. Obmedzenie potrvá až do 8. septembra 2019. 

Ďalšie obmedzenia počkajú na vodičov: 

Od pondelka 12. augusta bude pravdepodobne uzavretý aj most pred Hlohovcom pre nákladnú dopravu s hmotnosťou nad 12 ton. "Opatrenia boli prijaté najmä z dôvodu odľahčenia mostu. Výnimku na prejazd budú mať iba autobusy, vozidlá SÚC a komunálne služby," uviedla ďalej polícia. 

S obmedzeniami musia vodiči rátať aj pri prejazde Trnavou. Od pondelka, 12. 8. príde opätovne k oprave cesty na Ulici Hospodárskej v Trnave, pri križovatke so Zeleným kríčkom v smere od železničnej stanice na Merkúr. "Oprava vozovky sa predpokladá v trvaní asi dvoch, troch týždňov. Obchádzkové trasy budú vyznačené prenosným dopravným značením, cez Zelený kríčok a Ulicu Šrobárovu. V opačnom smere bude cesta plne prejazdná bez obmedzení," dodala polícia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy