Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hromadná nehoda v smere do centra Bratislavy. Premávku riadia policajti
Zdielať na

Hromadná nehoda v smere do centra Bratislavy. Premávku riadia policajti

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Dvaja zranení a rozbité autá. Takto to vyzeralo po nehode v Bratislave na Trnavskej ulici. Pri športovej hale sa zrazili tri autá. Taxikár, ktorý viezol zákazníkov, sa prevrátil na strechu. Polícia autá odkláňala cez parkovisko a Vajnorskú ulicu.

 V taxíku boli podľa svedkov aj matka s dieťaťom. Vodič taxislužby išiel po Trnavskej ceste v smere do centra mesta. Pár metrov pred križovatkou s Bajkalskou ulicou sa pravdepodobne nevenoval riadeniu a v plnej rýchlosti narazil do pred ním idúceho auta. Následne došlo ku kolízii ďalších áut. Na miesto zakrátko dorazili hasiči, policajti a záchranári. Ich pomoc potrebovali najmä pasažieri z taxíka, ktorých previezli do nemocnice. Celkovo sa zranili tri osoby.


​Tretím zraneným je účastník nehody z iného auta. Rušná ulica v smere do centra mesta bola po zrážke neprejazdná. Polícia dopravu odkláňala cez parkovisko a vajnorskú ulicu. Trvalo to približne asi hodinu. Potom sa situácia stabilizovala. Dychovou skúškou policajti alkohol u vodičov vylúčili. Presná príčina je zatiaľ v štádiu vyšetrovania. "Celková škoda, ktorá bola nehodou spôsobená, bola vyčíslená približne na 21 - tisíc eur," informoval policajný hovorca Michal Szeiff. 

Po nehode v Rožňave vyhasol život 20- ročného Mareka. Viac informácií sa dozviete v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy