Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Z krčmy rovno za volant. Náraz bol tak silný, že stĺp rozlomil a obaja muži zostali v aute zakliesnení
Zdielať na

Z krčmy rovno za volant. Náraz bol tak silný, že stĺp rozlomil a obaja muži zostali v aute zakliesnení

ZÁVOD / Z krčmy išli v aute. Vodič pred domom narazil do stĺpa, vo vozidle zostal so spolujazdcom zakliesnený. Dostať sa von im museli pomáhať susedia. Vyšetrovateľ mladého šoféra už obvinil.

Sobota, pár minút pred deviatou hodinou večer. Na inak tichej ulici v obci Závod, prerušil nočný pokoj silný náraz. Denis a jeho spolujazdec Vlado s vozidlom vrazili do telekomunikačného stĺpu. Náraz bol tak silný, že stĺp rozlomil a obaja muži zostali v prevrátenom vozidle zakliesnení. 

Obom mužom pomáhal dostať sa von sused, ktorý vyšiel pred dom keď počul pišťanie gúm a náraz. Ako nám mimo kameru povedal, obaja vyzerali bez vážnejších poranení. "Pri dopravnej nehode sa zranili dvaja muži, ktorí utrpeli úrazy hlavy a viacerých častí teľa. Počas prevozu do nemocnice boli pri vedomí," približuje Alena Krčová, hovorkyňa OS ZZS SR. 

S alkoholom v krvi 

Podľa domácich mali byť obaja muži pred nehodou v miestnej krčme. Či sa pod nehodu podpísal alkohol, rýchlosť alebo neprispôsobenie jazdy polícia vyšetruje. "Vodič bol po dopravnej nehode podrobený dychovej skúške, ktorá 1,17 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Aj výsledok opakovanej dychovej skúšky bol pozitívny," informuje bratislavská krajská hovorkyňa policajtov Lucia Mihalíková. 

Škoda 5200 eur

Podľa našich informácií dokonca ani vozidlo, na ktorom muži havarovali, nepatrilo ani jednému z nich. Nehodou poškodili aj tam zaparkované auto. Škoda bola vyčíslená na 5 200 eur. "Poverený príslušník PZ vzniesol obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 21 ročnému vodičovi zo Závodu. Obvinený je stíhaný na slobode," dodal Lucia Mihalíková. 

Vážna dopravná nehoda. Vodička (18) sa bočne zrazila s dovolenkármi, ktorí sa vracali z Chorvátska. Viac vo videu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy