Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Susedia počuli z bytu hlasné výkriky. Krátko na to v ňom našli záchranári zakrvaveného muža
Zdielať na

Susedia počuli z bytu hlasné výkriky. Krátko na to v ňom našli záchranári zakrvaveného muža

MICHALOVCE / Všetky záchranné zložky zasahovali v noci v jednom z Michalovských bytov. Našli tam muža s viacerými bodnými ranami. Napriek úsiliu lekárov sa ho žiaľ zachrániť nepodarilo. Osudnou sa mu stala rana priamo do srdca. Polícia už začala trestné stíhanie, podozrivou má byť jeho manželka.

 K incidentu malo dôjsť v byte na prvom poschodí. Policajti v ňom našli zakrvaveného muža. Podľa susedov sa z bytu okolo polnoci ozývali hlasné výkriky. Krátko nato už pred bytovkou stáli policajti. "Neviem čo sa stalo, akurát, že mi policajti zvonili na zvonček, že polícia otvorte, ide o život," povedala obyvateľka bytovky. Záchranári sa k mužovi nevedeli dostať. Byt bol totiž zamknutý. Otvoriť ho prišli až hasiči. "Môžem potvrdiť, že sme krátko po polnoci prijali tiesňové volanie, podľa ktorého muž utrpel bodné poranenie do hrudníka," uviedla hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. 

"Pacient bol privezený do michalovskej nemocnice vo veľmi vážnom stave. Žiaľ, napriek okamžitému operačnému zákroku zraneniam podľahol," povedala hovorkyňa siete nemocníc Svet zdravia Jana Fedáková. Polícia v nedeľu potvrdila, že muž zomrel násilnou smrťou. Hlavnou podozrivou má byť jeho manželka.

"V súvislosti s udalosťou, ku ktorej došlo v noci v meste Michalovce polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin zabitia. Podozrivá osoba bola zadržaná a umiestnená do cely policajného zaistenia," uviedla policajná hovorkyňa v Košiciach Lenka Ivanová. 

Peter sa podľa susedov nasťahoval do prenajatého bytu asi pred mesiacom. So svojou manželkou bol údajne v rozvodom konaní. "On od nej utiekol, zobral chlapca a že teraz sa tu nasťahovala aj ona. Oni sa rozvádzali, no a boj o dieťa tam bol takže ktovie, že čo," uviedol obyvateľ bytovky. "Bližšie informácie k prípadu poskytovať nebudeme a urobíme tak hneď, ako to situácia vo vyšetrovaní dovolí," povedala Ivanová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy