Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Iba 18-ročné dievča okradlo na zastávke muža. Úlovok si schovala do podprsenky
Zdielať na

Iba 18-ročné dievča okradlo na zastávke muža. Úlovok si schovala do podprsenky

BRNO / Iba 18-ročné dievča okradlo na zastávke muža, ktorý zaspal na lavičke. Peňaženku a telefón si ukryla do podprsenky. Počas krádeže si ju všimla okoloidúca žena a kontaktovala políciu.

Prípad sa stal v noci v Brne a to na prestupnej stanici Mendlovom námestí. Celú krádež nasnímala priemyselná kamera. Mladá žena prechádzala krátko pred polnocou popri zástavke, keď si všimla, že tam spí muž.

Keď sa uistila, že by ju nikto nemohol vidieť, prisadla si k nemu na lavičku. Prisunula sa bližšie a po pár minútach mu začala prehľadávať tašku. Keď videla, že ide niekto okolo, prestane a potom pokračovala.

Nič netušiacemu spiacemu mužovi zoberala veci a ukryla si ich pod šaty do podprsenky. No netušila, že ju videla svedkyňa a volala políciu. Hliadka okamžite vyrazila a zlodejku zastavili iba kúsok od zastávky. Muža zobudila a ten im povedal, že mu chýbajú doklady. "Na kamerách bolo vidieť, ako pán zaspal a ona ho prehľadala. Vzala mu peňaženku, telefón a nemá vôbec žiadne doklady," vraví policajt. 

Najprv tvrdila, že nič nemá a vytiahla len injekčné striekačky a lístky na mestskú hromadnú dopravu. No napokon sa priznala a všetky veci im odovzdala. Dievča policajti poznali už aj z minulosti a predviedli ju na policajnú stanicu.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy