Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Chodec vošiel do dráhy kamiónu, nehodu neprežil. Podľa svedkov to urobil zámerne
Zdielať na

Chodec vošiel do dráhy kamiónu, nehodu neprežil. Podľa svedkov to urobil zámerne

PAVLOVCE NAD UHOM / Na ceste v obci Pavlovce nad Uhom v okrese Michalovce ráno vyhasol život 30-ročného muža. Chodec podľa svedkov stál na mostíku, keď náhle vošiel do dráhy kamiónu. Vodič išiel údajne pomaly, no napriek tomu sa zrážke nevyhol. Miestni sú presvedčení, že nešlo o bežnú nehodu.

Chodec podľa svedkov skočil pod kolesá nákladného auta. Vodič nemal najmenšiu šancu zrážke zabrániť. "Naraz z ničoho nič, keď to auto bolo pred ním asi meter, taký skok. Skočil ako jeleň mu do cesty," uviedol jeden zo svedkov nehody. Chodec po zrážke letel vzduchom niekoľko metrov. Dopadol na cestu, kde zostal nehybne ležať.

Zranenému mužovi prišli na pomoc záchranári. Aj napriek ich veľkej snahe sa ho, žiaľ, zachrániť nepodarilo. "Vodič nákladného motorového vozidla bol podrobený dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholických nápojov s negatívnym výsledkom," povedala policajná hovorkyňa v Košiciach Lenka Ivanová. 

Chodcu si všimli miestni obyvatelia ešte pred nehodou. Podľa nich sa správal veľmi zvláštne. Aj preto si myslia, že pod kamión skočil zámerne. "On si trénoval z mostíka skok na cestu. Asi 3 krát, alebo štyri krát. To nebola havária, ale samovražda a vybral si práve ten kamión," povedal svedok."Presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia jednotlivých účastníkov sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," uviedla Ivanová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy