Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
V priebehu jednej noci ukradli štyri bicykle. Ak spoznáte mužov na záberoch, volajte políciu
Zdielať na

V priebehu jednej noci ukradli štyri bicykle. Ak spoznáte mužov na záberoch, volajte políciu

STREČNO/STRÁŇAVY / V obci Strečno a Stráňavy ukradli neznámi páchatelia štyri bicykle. Matky detí, ktoré zlodeji okradli, sú presvedčené o tom, že šlo o krádež na objednávku. Ak by ste mužov na záberoch z bezpečnostných kamier spoznali, pomôžete polícii.

Sebastián si svoj úplne nový bicykel poctivo zamkol, no aj napriek tomu mu ho ukradli. Dlho sa na ňom nevozil. "Užil si ho týždeň a tri dni," povedala Renáta, matka Sebastiána. 

Zlodeji ho vzali v pivnici, kde ale okrem chlapcovho bicykla boli aj ďalšie. V tú istú noc ukradli tri bicykle aj v Stráňavách, v obci, ktorá je od Strečna vzdialená sotva tri kilometre. Dvanásťročnej Nikole kúpil bicykel strýko za dobré vysvedčenie, rovnako ako Sebastián, ani ona si nový bicykel dlho neužila. "Mala ho týždeň a myslím že raz či dva krát sa na ňom previezla," povedala matka Nikoly Martina. 

V Stráňavách bezpečnostné kamery zachytili pohyb zamaskovaných mužov, ktorí sa na ukradnutých bicykloch odviezli do uličky, kde na nich zrejme čakalo zaparkované auto.

Ak ste mužov na záberoch spoznali alebo máte o ukradnutých bicykloch akékoľvek informácie zavolajte na číslo 158.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy