Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pre nedodržanie vzdialenosti došlo k nehode, po ktorej skončilo v nemocnici štvorročné dievčatko
Zdielať na

Pre nedodržanie vzdialenosti došlo k nehode, po ktorej skončilo v nemocnici štvorročné dievčatko

HUMENNÉ / Nedodržanie dostatočnej vzdialenosti sa na poludnie podpísalo pod dopravnú nehodu v Humennom. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Kým dospelí účastníci kolízie vyviazli bez zranenia, v starostlivosti záchranárov skončilo iba štvorročné dievčatko.

Obaja vodiči sa na mieste podrobili dychovej skúške. V oboch prípadoch bol výsledok negatívny. Kolíziu ani jeden z nich nekomentoval, no podľa prvotných zistení polície za zrážku môže nedodržanie dostatočnej vzdialenosti. "Štyridsaťsedemročný vodič pravdepodobne nedodržal dostatočnú vzdialenosť od vozidla, idúceho pred ním, ktorého vodičkou bola 22-ročná slečna," povedala policajná hovorkyňa v Prešove Jana Ligdayová. 

"Vozidlá sme zabezpečili proti vzniku požiaru, ropné produkty sme odstránili pomocou sorbčného materiálu. Jedna osoba je zranená," povedal veliteľ zásahu hasičov Humenné Ľubomír Popčák. Išlo o iba štvorročné dievčatko, ktoré skončilo v starostlivosti záchranárov. Presná príčina nehody bude známa po skončení vyšetrovania.

Z jednej nehody sa po pár minútach záchranné zložky ponáhľali k ďalšej. Medzi obcami Adidovce a Zubné osobné auto skončilo na streche. Pre vodiča to bola prvá kolízia za volantom. Vraví, že auto sa stalo neovládateľným pri predbiehaní. Nasledoval priam kaskadérsky kúsok. Vodič odhaduje, že po poli prešiel asi sto metrov. Jeho vozidlo sa zastavilo v priekope prevrátené na strechu. Napriek tomu vyviazol bez akýchkoľvek zranení.

Všetci vodiči sa na mieste nehôd podrobili dychovým skúškam. Vo všetkých prípadoch boli výsledky nehôd negatívne.

V stredu mali nehodu policajti, ktorí pravdepodobne nedali prednosť v jazde a narazili do auta, ktoré šoférovala 23-ročná vodička. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy