Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dvaja tínedžeri narazili do stromu. Auto skončilo celé v plameňoch
Zdielať na

Dvaja tínedžeri narazili do stromu. Auto skončilo celé v plameňoch

Zdroj: FB polícia SR

ZLATÉ MORAVCE / Dvaja tínedžeri havarovali na ceste medzi Tesárskymi Mlyňanmi a Slažanmi v okrese Zlaté Moravce. K nehode došlo v pondelok pred polnocou. Za volantom Fabie Combi sedel 16-ročný chlapec, ktorý nevlastní vodičský preukaz.

Podľa kamarátov chlapec zobral kľúče od auta rodičov a išiel sa povoziť. Nitrianska krajská polícia informovala na svojej facebookovej stránke, že mladý vodič zrejme neprispôsobil rýchlosť, nezvládol zákrutu, vyletel z cesty a narazil do stromu. Auto následne začalo horieť. 

"Včera krátko pred polnocou 16-ročný vodič osobného auta Škoda Fábia Combi pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a s vozidlom nezvládol prejazd ľavotočivou zákrutou na spojovacej ceste medzi Tesárskymi Mlyňanmi a Slažanmi v okrese Zlaté Moravce," informujú policajti o nehode.

Štrnásťročný spolujazdec vyšiel z auta zranený, ale po svojich. "Išiel sto 170 najprv zabrzdil na 140 som hučal nech zastaví, že chcem ísť z auta," opisuje situáciu 14-ročný spolujazdec Jaimie Pot. Dvaja len 15 roční mladíci, ktorí išli za autom na bicykloch neváhali a kamaráta, ktorý riadil dostali z horiaceho vraku v poslednej chvíli von, pravdepodobne mu tak zachránili život.

Chlapca do nemocnice previezol vrtuľník 

Vrtuľník ho s ťažkými zranenia previezol do bratislavskej nemocnice. "16-ročný vodič, ktorý je vlastne nevodičom, bol s ťažkými zraneniami prevezený vrtuľníkom do bratislavskej nemocnice," dodáva polícia na svojom facebookovom profile. Okolnosti nehody polícia vyšetruje.

Horiaci kamión paralyzoval dopravu na diaľnici D2 pri Malackách, policajti odkláňali dopravu. Viac vo videu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy