Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
V autobuse plnom srbských zamestnancov sa strhla bitka. Jedného muža museli okamžite operovať
Zdielať na

V autobuse plnom srbských zamestnancov sa strhla bitka. Jedného muža museli okamžite operovať

V autobuse plnom srbských zamestnancov sa strhla bitka. Jedného muža museli okamžite operovať.

KOMÁRNO / V plne obsadenom autobuse sa srbskí zamestnanci po pracovnom turnuse viezli domov zo Slovenska. Dvaja muži ale priamo počas cesty zmlátili tretieho kolegu. Stalo sa to na pravé poludnie v Komárne. Vodič zastal a zavolal políciu.

"Bola tam bitka, boli opití a to je problém, ideme domov na dovolenku a teraz toto," hovorí jeden z cestujúcich Dean. 50 zamestnancov, mužov aj žien, smerovalo po dvoch mesiacoch práce na Slovensku z Dubnice nad Váhom do Belehradu. Autobus v Komárne mieril na hraničný priechod s Maďarskom, keď musel šofér zastaviť uprostred cesty.

V autobuse sa totiž strhla bitka. Dvaja muži podozriví z útoku, 39 a 33 roční Srbi, sa priamo v uličke autobusu pustili do kolegu. "Obaja podozriví sa podrobili dychovej skúške na alkohol," uvádza hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Nitre Renáta Čuháková. 

"Alkohol a šialení Srbi zase, to nie sú kamaráti, len robia spolu. Od začiatku sa hádali medzi sebou, ale nič vážne, pre nič podstatné. Títo chalani pili a robili veľkí hluk, nevedeli tí druhí spať a toto tam bolo, hlúpa situácia," opisuje spolucestujúci Vladimir. 

41-ročný muž okrem silného otrasu mozgu utrpel aj vážne vnútorné zranenie. V komárňanskej nemocnici ho museli okamžite operovať. Autobus, po zadržaní útočníkov, pokračoval v ceste do Srbska. "Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre ublíženie na zdraví," informuje Renáta Čuháková. 

Muž (21) sa pokúsil o vraždu svojho kamaráta, potom spôsobil vážnu nehodu. Viac vo videu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy