Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Oslava skončila tragédiou. Brat na smrť dobodal brata
Zdielať na

Oslava skončila tragédiou. Brat na smrť dobodal brata

TOPOREC / Brat zavraždil brata. Stalo sa to v nedeľu v noci počas osláv pri salaši za obcou Toporec. Dobodal ho a muž zraneniam na mieste podľahol. Polícia zatiaľ nikoho neobvinila, ale už začala trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy.

Na salaši za obcou Toporec mali bratia oslavovať narodeniny jedného z nich, ale strhla sa hádka a starší mladšieho na lúke dobodal. "Lekár záchrannej zdravotnej služby po príchode na miesto nešťastia konštatoval úmrtie 32-ročného muža, ktorý podľahol bodným poraneniam," uviedol Jozef Minár, hovorca operačného strediska ZZS. 

​Gratulantov na oslave bolo podľa informácií TV JOJ viac, a tak len oni vedia, čo spustilo chod udalostí, ktoré vyústili do bratskej hádky a tá následne skončila smrťou jedného z bratov, otca štyroch malých detí. "V súvislosti s týmto prípadom boli zadržané dve podozrivé osoby. Prešovský krajský vyšetrovateľ v prípade začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy," informovala Jana Ligdayová, hovorkyňa KR PZ Prešov. 

Majitelia salaša na kameru hovoriť nechceli. Z toho, čo sa stalo, sú zdrvení. O tragédii sa dozvedeli až ráno a hneď prišli na miesto. Bratov dobre poznali, pracovali pre nich a ako povedali, žiadny problém s nimi nebol. Túto, pre mnohých nepochopiteľnú tragédiu, prišli na miesto vyšetrovať kežmarskí kriminalisti a ešte v nočných hodinách sa k nim pridali aj kolegovia z krajskej kriminálky. Dôkladne zaisťovali stopy až do nedeľného popoludnia. Momentálne ale informácie neposkytli. "Krajský vyšetrovateľ vykonáva potrebné procesné úkony. Ak to situácia dovolí, radi poskytneme aj bližšie informácie," dodala Jana Ligdayová.

Polícia vyšetrovala v Handlovej napadnutie. Muž bodol svoju družku do krku. Na vine mal byť alkohol:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy