Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Polícia našla v byte v Rožňave mŕtveho 41-ročného muža
Zdielať na

Polícia našla v byte v Rožňave mŕtveho 41-ročného muža

Archívna reportáž

Pri Trnave našli v garáži dve mŕtve telá. Viac o prípade sa dozviete v reportáži

ROŽŇAVA / Policajti našli v jednom z rožňavských bytov bezvládne ležať 41-ročného muža. Privolali ich mužovi rodičia, potom ako sa im neozýval a neotváral dvere. Zomrel deň po tom, čo sa mal pohádať s druhým mužom. Pri incidente došlo vtedy údajne k bitke. Polícia v prípade už začala trestné stíhanie, čo spôsobilo smrť muža, zatiaľ, jasné nie je.

Telo muža našli policajti v piatok v byte a Budovateľskej ulici v Rožňave. Štyridsaťjedenročný Roland sa večer predtým pohádal zrejme so svojím známym, ktorý ho mal fyzicky napadnúť. Muž po bitke skončil so zraneniami na tvári a na hlave. Všetko sa malo odohrať v miestnej krčme, kde dorazila policajná hliadka. 

Muž ale ošetrenie podľa informácií polície odmietol a z krčmy odišiel. "Následne policajná hliadka napadnutého muža vyhľadala v mieste trvalého pobytu, pričom muž s policajtmi odmietol komunikovať a udalosť nechcel oznámiť, a taktiež odmietol umožniť vstup záchranným zložkám do jeho bytu," vyjadrila sa policajná hovorkyňa Jana Mésárová. O niekoľko minút na to policajti vypátrali muža, s ktorým sa mal pohádať. "Rožňavskí policajti v krátkom čase osobu podozrivú z tohto skutku, 67-ročného miestneho muža, vypátrali, zadržali a následne umiestnili do cely policajného zaistenia," informovala polícia. 

Za akých okolností muž zomrel, a kto je vinníkom, zatiaľ jasné nie je. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie pre podozrenie zo zločinu zabitia. Páchateľovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na sedem až desať rokov. 

Rybára prekvapil hrozivý nález. Našiel mŕtve telo. Viac o prípade sa dozviete v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy