Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Po čelnej zrážke pri Košiciach zomreli štyria ľudia. Polícia zadržala vodičák 20-ročnému mužovi
Zdielať na

Po čelnej zrážke pri Košiciach zomreli štyria ľudia. Polícia zadržala vodičák 20-ročnému mužovi

TURŇA NAD BODVOU / Pri čelnej zrážke áut neďaleko Košíc prišli na mieste o život traja ľudia, ďalší zomrel pri prevoze do nemocnice. Ďalšie tri osoby, z ktorých dve museli hasiči z vozidiel vyslobodzovať hydraulickým zariadením, utrpeli rôzne zranenia. Na pomoc museli prísť aj leteckí záchranári.

K nehode došlo krátko po 18:00 hodine."Pri nehode na mieste zahynuli 3 osoby, 1 osoba po prevoze do nemocnice a 3 osoby sú zranené. Príčinu dopravnej nehody vyšetruje polícia," informovala polícia na svojej stránke. Šoférom čierneho Golfu bol len 20-ročný muž z okresu Košice okolie, za volantom druhého auta sedel podľa informácií polície 51-ročný Rožňavčan. 

​Od obce Drienovec smeroval 20-ročný muž, ktorý pri odbočovaní z hlavnej cesty na vedľajšiu, smerom do Turne nad Bodvou, nedal prednosť v jazde oproti idúcemu autu Alfa Romeo. V aute mladíka sa práve on a dvaja spolujazdci ťažko zranili, ďalší dvaja zrážku neprežili. Päťdesiatjedenročný muž so ženou zrážku neprežili. 
"Vodičovi zn. VW Golf bol vykonaný odber krvi na zistenie prítomnosti požitia alkoholických nápojov a iných návykových látok /drog/a na mieste zdržaný vodičský preukaz. Požitie alkoholu u vodiča vozidla zn. Alfa Romeo bude zisťované pri pitve," informovala policajná hovorkyňa Jana Mesárová. 

Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

Matka malého dieťaťa havarovala pri Tajove. Za volantom mala dostať mikrospánok. Viac v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy