Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Anonym napísal polícii list, že vodič zrazil 11-ročného chlapca. Ten ale tvrdí niečo iné
Zdielať na

Anonym napísal polícii list, že vodič zrazil 11-ročného chlapca. Ten ale tvrdí niečo iné

ČERTIŽNÉ / Na áre skončil 11-ročný chlapec z obce Čertižné (okres Medzilaborce). Podľa polície ho malo prejsť auto, a to ešte vo februári. Mužov zákona na údajnú nehodu upozornil anonymný list. Polícia teraz hľadá svedkov. A prípad prešetruje aj Inšpekcia ministerstva vnútra.

Podľa polície to bola kolízia osobného auta s maloletým chodcom. Ten skončil po nehode v nemocnici. Hospitalizovali ho na are. Údajná nehoda sa mala stať ešte začiatkom februára. Polícia sa však okolnosťami začala zaoberať až na základe anonymného udania.

Neznáma osoba na dopravný inšpektorát napísala, že vodič mal zraziť 11-ročného chlapca. "Polícia preveruje anonymné oznámenie vo veci podozrenia z dopravnej nehody, podľa ktorého je zrazeným 11-ročný chlapec z obce Čertižné," uviedla policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Chlapec ale tvrdí niečo iné. "Udal, že spadol na ceste. Lekár nevedel jednoznačne určiť, ako k zraneniam chlapca došlo," informovala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. 

Polícia sa preto obracia na prípadných svedkov udalosti. Vo veci nariadili aj znalecké dokazovanie za účelom objasnenia vzniku zranení. Prípadom sa podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania zaoberá aj Inšpekcia ministerstva vnútra. Policajti sa obrátili aj na znalca. Ten má určiť, či zranenia dieťaťa boli spôsobené nárazom auta, ako tvrdí anonym, alebo sa to stalo pri páde na zľadovatenú cestu.

 Ak by ste o nehode mali akékoľvek informácie, oznámte ich na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na telefónnom čísle 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy