Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kukláči a vrtuľník pátrajú po mužovi, ktorý mal strieľať v dome bývalej priateľky
Zdielať na

Kukláči a vrtuľník pátrajú po mužovi, ktorý mal strieľať v dome bývalej priateľky

HORNÁ LEHOTA / Polícia na Horehroní pátra po 33-ročnom mužovi, ktorý ohrozoval svoju bývalú priateľku so strelnou zbraňou. Do Hornej Lehoty prišiel v noci a vyhrážal sa jej. Ako pre TV JOJ povedala zúfalá žena, vystrelil niekoľkokrát. Všetko videl aj jej 4-ročný syn. Muž je momentálne na úteku, okolie prečesávali ozbrojení kukláči a dokonca pomáhal aj vrtuľník.

V obci Horná Lehota muž mal prísť do domu svojej bývalej priateľky aj so zbraňou. V tom čase sa tam nachádzal aj jej 4-ročný syn a starý otec. Z domu sa následne ozvali výstreli a polícia našla aj stopy po nábojoch.

"Expriateľ prišiel do dvora a začal ma napádať. Strieľal po mne, my sme sa s otcom a synom zamkli," opísala udalosti napadnutá. Žena, podľa jej slov, zavolala na políciu a nechala zapnutý mobil, aby policajti priamo počuli, čo sa v dome odohrávalo. "Policajti povedali, že to bola riadna zbraň a mohol ma zabiť," dodala napadnutá. 

Muž stihol z miesta incidentu utiecť skôr ako ho stihla polícia chytiť. Kukláči aj vrtuľník prehľadávali okolie, pričom našli jeho auto neďaleko obce Osrblie, avšak muž a ani zbraň sa v ňom nenachádzali. Motorové vozidlo bolo ale opustené a polícia po mužovi stále pátra. Polícia varuje ľudí pred ozbrojeným mužom a v prípade, ak ho uvidia, majú informovať políciu. 

Polícia pátra po tomto mužovi, ktorého k incidentu potrebujú vypočuť:

Polícia SR

Polícia podľa informácií TV JOJ v prípade koná, oficiálne stanovisko zatiaľ ale neposkytli. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy