Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Vážna nehoda si vyžiadala výjazd leteckých záchranárov. Na ceste ostal prevrátený kamión
Zdielať na

Vážna nehoda si vyžiadala výjazd leteckých záchranárov. Na ceste ostal prevrátený kamión

Archívna reportáž

Pri dopravnej nehode ostal na ceste prevrátený kamión. Na miesto boli privolaní leteckí záchranári.

LOZORNO / Srbský vodič kamiónu v obci Lozorno po nadjazde nad diaľnicou D2 v smere do Malaciek z dosiaľ neznámych príčin nezvládol riadenie a s vozidlom sa prevrátil. Utrpel tak devastačné poranenia ruky. Jeho stav je vážny.

K vážnej dopravnej nehode došlo zhruba po druhej hodine v smere Stupava pri výjazde Lozorno. Kamión ostal na ceste prevrátený a na miesto boli privolané viaceré záchranné zložky. "V uvedenom úseku vodič z doposiaľ presne nezistených príčin nezvládol vedenie a s vozidlom sa prevrátil na ľavú stranu," informuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ Veronika Slamková. 

Hasiči museli vodiča vyprosťovať za pomoci hydraulického zariadenia, ten totižto zostal zakliesnený pod kabínou vozidla. Na miesto nehody boli privolaní aj leteckí záchranári, ktorí museli vodiča, vzhľadom k jeho vážnemu stavu, urýchlene transportovať do nemocnice. 

"Momentálne je tento pacient diagnostikovaný a sú mu realizované všetky potrebné vyšetrenia. Jeho stav si bude vyžadovať aj operačný zákrok," približuje hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave Eva Kliská. 

Kvôli odstraňovaniu následkov nehody bola cesta v danom úseku neprejazdná viac ako 3 hodiny. Čo presne stálo za týmto nešťastím ukáže až ďalšie policajné vyšetrovanie. "Okolnosti a príčiny tejto dopravnej nehody sú v súčasnej dobe v štádiu objasňovania," dodáva Slamková. 

Plne naložený kamión s potravinami a spotrebným tovarom do supermarketu nedorazil. Vodič pravdepodobne dostal mikrospánok a zišiel do priekopy. Viac vo videu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy