Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zlodej si po vlámaní do podniku rozpálil gril a pripravil hamburger. Neunúval sa ani zamaskovať
Zdielať na

Zlodej si po vlámaní do podniku rozpálil gril a pripravil hamburger. Neunúval sa ani zamaskovať

FLORIDA / Úspešná lúpež pre zlodeja z priloženej reportáže neznamená len uniknúť s balíkom peňazí. Zálusk si robí aj na plné brucho. Na pozore sa musia mať najmä zamestnanci obchodov s potravinami.

Zlodeja priamo v akcii zachytila bezpečnostná kamera v reštaurácii na West Palm Beach na Floride. Len, čo sa do nej vlúpal, rozpálil gril a pripravil si čerstvý hamburger. Keď sa dobre najedol, zdúchol nielen s plným bruchom, ale aj so sejfom.

Chlapík sa neobťažoval zamaskovať svoje nápadné tetovanie či zakryť si tvár. Verejnosť v ňom spoznala 34-ročného Patricka Bensona, ktorý je pre políciu známa firma. Svojským rukopisom sa zapísal aj na pumpe, do ktorej sa pokúsil vlámať tehlou. Jej manažér si podnapitého muža všimol už na parkovisku. Sklo nárazu odolalo, a tak hladný zlodej zamieril do susednej prevádzky, kde sa občerstvil obsahom chladničky. "Mohol prísť a povedať, že je hladný - dal by som mu najesť," uviedol majiteľ podniku. Benson je obvinený z poškodenia majetku, vlámania sa do budovy a z krádeže.

Naozaj kuriózny prípad krádeže auta sa udial aj na Slovensku. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy