Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Protidrogová akcia Sieť: Súd rozhodol, že organizátor veľkého obchodu s drogami ide do väzby
Zdielať na

Protidrogová akcia Sieť: Súd rozhodol, že organizátor veľkého obchodu s drogami ide do väzby

BRATISLAVA / V prípade policajnej razie z mája, ktorú urobili kukláči na viacerých miestach západného Slovenska s názvom Sieť 2, došlo k ďalšiemu posunu. Organizátor obchodu, v ktorom išlo o predaj viac ako kilogramu pervitínu putoval pred súd, ktorý rozhodol, že pôjde do väzby.

Kukláči v rámci akcie Sieť v pondelok zasahovali aj na Podunajskej ulici v Bratislave. Podľa svedkov z miesta, do rodinného domu vtrhli okolo piatej hodiny ráno. Akcia s krycím názvom Sieť 2 bola pokračovaním policajnej akcie Sieť z 20. júna. V ten deň krátko predpoludním kukláči zadržali Ladislava O. bývalú pravú ruku Ladislava Bališa, bývalého člena gangu Sýkorovcov spolu s jeho kumpánom pred nákupným centrom v Lamači. Na mieste sa mali snažiť predať viac než kilo pervitínu. Vo väzbe skončili piati zadržaní.

Tým šiestym je Radoslav P., ktorý má byť organizátorom akcie, počas ktorej sa pokúšali predať drogy. O jeho väzbe v stredu rozhodol Okresný súd v Trnave.

Policajti počas akcie zameranej na drogovú trestnú činnosť celkovo vykonali päť domových prehliadok a päť prehliadok iných priestorov. Podľa polície, z doteraz zadržaného objemu drog by bolo možné vyrobiť viac než 10.300 jednorazových dávok drogy.

Drogové razie prebiehali po celom západnom Slovensku. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy