Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Chlapčenská bitka skončila hospitalizáciou v nemocnici. Za všetko môže buchnutie po zadku
Zdielať na

Chlapčenská bitka skončila hospitalizáciou v nemocnici. Za všetko môže buchnutie po zadku

KLUKNAVA / Deti sa pobili na detskom ihrisku. Výsledkom bola hospitalizácia v nemocnici, strach o oko a vážne poranenie hlavy. 13-ročný chlapec dostal poriadnu nakladačku od rovesníkov v Kluknave. Za všetko môže buchnutie po zadku.

Surová bitka sa podľa Kluknavčanov odohrala v centre dediny pri detskom ihrisku. Žiak základnej školy Miro po nej skončil s vážnymi poraneniami v nemocnici. Úder, kopance a skákanie po hlave si zaslúžil iba preto, že priateľku bývalého kamaráta udrel po zadku. Útočníci boli Mirovi rovesníci. S 13-ročným podozrivým Bohdanom sa TV JOJ rozprávala mimo kamery, pre jeho nízky vek. Priznal že Mirovi vrazil do tváre päsťou. Tvrdil nám, že zvyšok útoku už viedol jeho kamarát Erik. Matka dobitého chlapca rozprávať nechcela. "Došlo k fyzickému útoku na životne dôležité orgány maloletej osoby, vec prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Spišskej Novej Vsi," uviedla Lenka Ivanová, hovorkyňa KR PZ Košice. 

​Krompašan Bohdan tvrdil, že sa im Miro vyhrážal s nožom, ktorý nevideli a na detské ihrisko prišiel vyzbrojený palicou. Miro skončil s vážne poranenou hlavou v krompašskej nemocnici. Po Krompachoch sa povráva, že mal mať opuch mozgu. Aký je jeho skutočný zdravotný stav sa štáb TV JOJ v nemocnici nedozvedel. "Informácie tohto typu nie je možné, vzhľadom na pravidlá GDPR poskytovať," povedala Ivete Chrenekova, hovorkyňa siete nemocníc. "Podľa predbežnej lekárskej správy utrpel poškodený maloletý chlapec zranenia s doposiaľ presne nešpecifikovanou dĺžkou práceneschopnosti," doplnila Lenka Ivanová. 

Policajný vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie za ublíženie na zdraví v štádiu pokusu ťažkej ujmy a za výtržníctvo. Verzii o dvoch útočníkoch nasvedčuje aj policajná správa. "Podozrivé osoby boli stotožnené, avšak bližšie informácie k tomuto prípadu nateraz poskytovať nebudeme," dodala Lenka Ivanová.

Hádka o peňaženku, bitka a pád z okna je výsledok bujarej noci na jednom z bratislavských sídlisk:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy