Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pod kolesami auta vyhasol život 9-ročného chlapca. Šoférom mal byť policajný kadet
Zdielať na

Pod kolesami auta vyhasol život 9-ročného chlapca. Šoférom mal byť policajný kadet

SNINA / Bolesť, akú v týchto chvíľach prežívajú rodičia zo Sniny, sa slovami nedá vyjadriť. Ich dieťa zrazilo auto na výjazde zo Sniny. A hoci záchranári bojovali o jeho život desiatky minút, 9-ročný chlapček, žiaľ, zraneniam podľahol. Tento prípad začala vyšetrovať inšpekcia ministerstva vnútra. Za volantom auta totiž sedel policajný kadet.

Najsmutnejší začiatok letných prázdnin aký len mohol byť. Na frekventovanej ceste vyhasol v sobotu podvečer život 9-ročného chlapca. Podľa svedkov dieťa zrazil vodič osobného auta. Presné okolnosti tragédie zatiaľ jasné nie sú. Na miesto nešťastia okamžite dorazila posádka záchranárov. Dieťa oživovali približne 35 minút. "Záchranári sa aj napriek sťaženým podmienkam snažili dieťa oživiť. Maloletý chlapec žiaľ utrpel devastačné poranenia nezlučiteľné so životom. Privolaný lekár musel skonštatovať smrť," informovala hovorkyňa záchranárov Katarína Načiniaková.  

Policajti nehodu na mieste zadokumentovali. Avšak prípad prevzala inšpekcia ministerstva vnútra. "Môžeme potvrdiť, že išlo o policajného kadeta.Okolnosti ako aj miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania. Celý prípad vyšetruje Inšpekcia ministerstva vnútra," vyjadril sa hovorca rezortu Petar Lazarov. 

Tragédia otriasla celým mestom. Milujúcich rodičov sa snaží v týchto mimoriadne ťažkých chvíľach podržať aj množstvo ľudí na sociálnych sieťach, kde im vyjadrujú úprimnú sústrasť.

​K tragickej nehode došlo aj pri Galante. V aute sedel otec so synom. Viac v reportáži: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy