Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vážna nehoda pri Galante. V aute sa viezol otec so synom
Zdielať na

Vážna nehoda pri Galante. V aute sa viezol otec so synom

PATA / Otec zomrel na mieste, jeho syn je v nemocnici. Takto smutne sa skončila popoludňajšia nehoda pri obci Pata v okrese Galanta. Vodič dostal počas jazdy pravdepodobne šmyk.

Podľa informácií TV JOJ auto šoféroval 39-ročný muž. Smeroval z Hájskeho do obce Pata. Spolu s ním sedel v aute aj jeho 16-ročný syn. Muž podľa našich informácií pravdepodobne nezvládol prejazd zákrutou, rýchlosťou ale príčinou nebola. Auto po nehode skončilo na šrot. "Po prejdení pravotočivou zákrutou prešiel z nezistených príčin do protismeru, vyšiel mimo cestu, kde narazil do stromu. Vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol," informovala policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. 

Syn mal utrpieť ľahšie zranenia, záchranári ho následne previezli do nemocnice. 

Na miesto dorazili aj policajti a hasiči, ktorí museli muža z auta vystrihovať. "Druhú osobu sme sa pokúsil vyslobodiť pomocou vyslobodzovacieho hydraulického zariadenia a následne oživiť túto postihnutú osobu," informovala riaditeľ Okresného riaditeľstva hasičov v Galante Zoltán Tánczos.  Polícia cestu uzavrela a prípad vyšetruje. "Presné príčiny a okolnosti nehody vyšetrujeme. Apelujeme na vodičov, aby sa na jazdu riadne sústredili a svoju pozornosť venovali šoférovaniu," dodala Kredatusová.

K tragickej nehode došlo aj pri Mýtnej, o život prišiel motorkár. Viac v reportáži:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy