Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Manželku mal surovo napadnúť a chcieť ju utopiť. Muž na súde žiadal vypočuť aj policajtov
Zdielať na

Manželku mal surovo napadnúť a chcieť ju utopiť. Muž na súde žiadal vypočuť aj policajtov

HUMENNÉ / Zlomil jej rebrá a chcel ju utopiť vo vani. Takto opisuje pani Dana správanie manžela, ktorého polícia obvinila z prečinov ublíženie na zdraví a nebezpečné vyhrážanie. Podľa 56-ročného muža si to manželka vymýšľa, a preto žiada vypočuť policajtov.

"Celý život nielen mňa fyzicky napádal ale aj svoje deti, každý sa ho bál. Povedal, že ma nájde aj spod čiernej zeme, a že to neprežijem," vyjadrila sa Dana, manželka obžalovaného. Manželka obžalovaného muža tvrdí, že fyzicky ju napadol už viackrát. Naposledy minulý rok, keď skončila v nemocnici so zlomenými rebrami. Päťdesiatšesťročný muž v sobotu kráčal opäť s putami na rukách a v sprievode policajtov pred sudcu na Okresnom súde v Humennom. 

Všetky obvinenia zo strany manželky odmieta. Podľa jeho slov si to vymyslela, aby ho zničila a dostala do väzenia. Na pojednávaní súd požiadal, aby v prípade vypovedali ďalší svedkovia. "Manžel chce, aby prišli všetci policajti, čo u nás kedy boli a povedali, či si to nevymýšľam a či to je pravda," poznamenala pani Dana. "Obžalovaný na dnešnom hlavnom pojednávaní navrhol vypočutie príslušníkov policajného zboru zasahujúcich pre predmetnom skutku v zmysle obžaloby," vyjadrila sa hovorkyňa Krajského súdu v Prešove Ivana Petrufová. 

Päťdesiatšesťročný muž je stíhaný väzobne už od júla minulého roka. Jeho rodina sa najviac obáva dňa, kedy ho pustia na slobodu. "Cítime sa bezpečnejšie, keď je otec vo väzbe. Najviac sa bojím o mamu," povedal syn obžalovaného. 

Ak muža uzná súd vinným, bude mu hroziť niekoľkoročný trest. "Jemu ide o záchranu, aby sa z väzby dostal čím skôr tak klame," dodala manželka obžalovaného. 

Pozrite si prípad o mužovi, ktorý napadol svoju matku mačetou: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy