Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pre defekt odstavili auto. Keď sa pri nich zastavili policajti, objavili v aute zatavené striekačky
Zdielať na

Pre defekt odstavili auto. Keď sa pri nich zastavili policajti, objavili v aute zatavené striekačky

BRATISLAVA / Na diaľnici D1 pri Senci zasahovali policajti. Prehľadávali auto, v ktorom našli podozrivú látku v zatavených striekačkách. Dotyčných, ktorí sa v aute nachádzali, prezradil defekt.

Informácie o počte cestujúcich sa rôznia - v aute mali pravdepodobne sedieť dvaja alebo traja muži a jedna žena. Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania mali na aute dostať efekt a odstaviť ho. Na pomoc si mali zavolať ďalšie auto. Podľa informácií televízie JOJ sa v ňom pravdepodobne nachádzali drogy.

Pritom ako sa snažili vymeniť koleso, prišla na miesto aj policajná hliadka. Po príchode si ale všimli v aute zatavené striekačky. "Policajti v dopoludňajších hodinách  kontrolovali na diaľnici D1 vozidlo značky Audi Q7. Na základe zistených informácií  vzniklo podozrenie zo spáchania drogovej trestnej činnosti," uviedla policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

Na miesto prišli aj policajti so špeciálne vycvičeným psom, ktorý v aute označil podozrivý materiál. Pasažierov čierneho Audi predviedli na policajné oddelenie a neznámu látku poslali na expertízu. "Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ Senec v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi," dodala Mihalíková. 

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy