Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nehoda so záhadným koncom. Účastník nehody je stále nezvestný
Zdielať na

Nehoda so záhadným koncom. Účastník nehody je stále nezvestný

HORNÉ ZAHORANY / Nehoda so záhadným koncom. Rimavskosobotskí policajti stále pátrajú po jednom z účastníkovi. Od soboty o ňom nič nevie ani jeho mama. Nie je vylúčené ani to, že Erik z Kraskova sedel za volantom.

Zlé počasie, nebezpečný úsek a zrejme aj rýchla jazda. Toto mohli byť dôvody, prečo vodič nezvládol riadenie a havaroval. Auto skončilo na ceste, prevrátené na boku. Vo vnútri mali sedieť traja, záchranári a policajti tam však našli iba dvoch ľudí. Tretieho v zlom počasí hľadali po ceste aj v lese, no nikoho nenašli.

"Záchranári ošetrili dve osoby. Muža s ťažkými zraneniami a ženu s ľahšími zraneniami," informovala hovorkyňa záchranárov Katarína Načiniaková. "Vyšetrovateľ v Rimavskej Sobote začal trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví a prečin neposkytnutie prvej pomoci," dodala policajná hovorkyňa Mária Faltániová. 

Posledným z účastníkov nehody je Erik z Kraskova. Ten ale z miesta podľa všetkého odišiel. Na mieste zostal iba jeho mobilný telefón. "Som nervózna z toho, že prečo on sa neprihlásil hneď. Hneď mal vypovedať," povedala matka nezvestného muža. 

Nie je vylúčené, že práve on sedel za volantom auta a spôsobil nehodu. Otázne však je, prečo nezostal na mieste. Dôvodom mohol byť alkohol, alebo aj šok po náraze. "To môže byť. Lebo ako som počula, že najprv utekal dole, tam položil trojuholník a potom že sa pustil lesom," dodala Erikova matka. 

Toho ale potrebujú vypočuť. Ten sa však od soboty doma neukázal. Policajti ho hľadali aj v pondelok a to blízko miesta, kde sa stala dopravná nehoda. Prešli aj niekoľkokilometrový úsek lesom, či tam neleží zranený. Bezvýsledne. 

Kde sa teraz Erik nachádza, netuší ani jeho mama. Doteraz sa to vraj ešte nikdy nestalo.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy