Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Matka pod vplyvom alkoholu nabúrala do troch áut. Pri nehode sa zranil aj jej 10-ročný syn
Zdielať na

Matka pod vplyvom alkoholu nabúrala do troch áut. Pri nehode sa zranil aj jej 10-ročný syn

BADÍN / Jazda pod vplyvom alkoholu v Badíne pri Banskej Bystrici. 38-ročná vodička viezla v aute svoju rodinu, vrátane 10-ročného syna. Žena nezvládla jazdu a nabúrala do áut zaparkovaných na kraji cesty.

Nehoda sa stala krátko pred jedenástou v noci. V aute, ktoré prechádzalo Badínom, sedela mladá rodina, vrátane 10-ročného chlapca. Vodička nezvládla jazdu a skončila v zaparkovaných vozidlách. Majitelia troch áut zostali nepríjemne prekvapení z toho, čo sa udialo.

Ako ukázala dychová skúška, žena poriadne hazardovala. Svoju rodinu, vrátane malého syna viezla aj napriek tomu, že nebola triezva. "Pri dychovej skúške 38-ročnej vodičke namerali 0,31 promile alkoholu, čim sa dopustila priestupku v cestnej premávke," informovala policajná hovorkyňa Mária Faltániová. 

Pri nehoda sa zranil 10-ročný chlapec, ktorý sedel na zadnom sedadle. S poranením hlavy potreboval prevoz do detskej fakultnej nemocnice v Banskej Bystrici. "Škody na vozidlách sú odhadnuté na viac ako 4000 eur," dodala Faltániová. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy