Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pri rozsiahlej protidrogovej razii v Bratislave zadržali policajti z NAKA vyše dvadsať ľudí
Zdielať na

Pri rozsiahlej protidrogovej razii v Bratislave zadržali policajti z NAKA vyše dvadsať ľudí

BRATISLAVA / V jednej z bratislavských mestských častí zasahovala Národná kriminálna agentúra pri rozsiahlych protidrogových raziách. V putách skončilo viacero ľudí.

Protidrogová jednotka NAKA vtrhla počas štvrtkového večera do viacerých rodinných domov v Podunajských Biskupiciach. Polícia o tom informovala bez ďalších podrobností prostredníctvom svojej sociálnej siete. Išlo o policajnú akciu s názvom Rokok. Policajti neodišli na prázdno. V putách nakoniec skončilo viac ako 20 osôb.

"Okrem zadržaných osôb, vykonali policajti 5 domových prehliadok a 5 prehliadok iných priestorov, pozemkov alebo vozidiel, kde zaistili veci, ktoré budú podrobené znaleckému skúmaniu kriminalistickými expertmi," informoval policajný hovorca Michal Slivka. Biznis mal prebiehať aj v rodinných domoch, len niekoľko metrov od policajnej stanice.

Pre ľudí žijúcich v neďalekom okolí nie je informácia o drogovom biznise žiadnou novinkou. Podľa ich slov tu pravdepodobne predávali pervitín a heroín a pri dome sa mali denne striedať ľudia a rôzne autá. Všetko sa to malo diať už od začiatku tisícročia.

"Vzhľadom na prebiehajúce úkony trestného konania nie je možné v súčasnosti poskytnúť žiadne bližšie informácie, aby nedošlo k zmareniu alebo sťaženiu objasnenia alebo vyšetrenia predmetnej veci," dodal Slivka. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnej razii v Nitrianskom kraji: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy