Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Policajti po 18-ročnom Marošovi pátrajú takmer dva týždne. Zapojila sa aj letka ministerstva vnútra
Zdielať na

Policajti po 18-ročnom Marošovi pátrajú takmer dva týždne. Zapojila sa aj letka ministerstva vnútra

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Osemnásťročný Maroš zo Smižian je stále nezvestný. Naposledy ho videli v noci, ako opustil partiu kamarátov v centre Spišskej Novej Vsi a vybral sa smerom na sídlisko Mier. Kráčať mal popri rieke Hornád. Preto sa policajti pri opakovanom pátraní zameriavajú na jej koryto.

Už sú to takmer dva týždne, čo spišskonovoveskí policajti zatiaľ bezúspešne pátrajú po 18-ročnom Marošovi. Nevzdáva sa ani jeho rodina. "Kamaráti mu volali, nedostupný bol mobil, všetko. Jedenkrát tak urobil, ale vždy sme vedeli že je v poriadku. Volala som mu, keď nedvíhal, napísal sms, prídem zajtra," vraví matka nezvestného chlapca. 

Policajti neustále vykonávajú previerky ľudí z Marošovho okolia. Taktiež preverujú aj oznámenia, kde by sa mohol mladík nachádzať, prípadne kde videli osobu jemu podobnú. Vo štvrtok popoludní opäť spustili rozsiahlu pátraciu akciu."Spišskonovoveskí policajti v súčinnosti so psovodmi, hasičmi, ale aj letkou ministerstva vnútra naďalej pátrali po širšom okolí Spišskej Novej Vsi," informuje policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. 

Hasiči na člne prehľadávali brehy a záchytné siete vodnej nádrže Ružín. Práve tam Hornád pretekajúci Spišom ústi. Maroša sa však nájsť nepodarilo. Policajná výzva o akýchkoľvek informáciach o nezvestnom stále platí. Ak niečo o tomto prípade viete, kontaktujte políciu na čísle 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy