Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mali ju dávno vykopnúť, zaznelo na pojednávaní s policajtkou
Zdielať na

Mali ju dávno vykopnúť, zaznelo na pojednávaní s policajtkou

SNINA / Jej morálny kredit je tak nízky, že z polície ju dávno mali vykopnúť. Takéto ostré slová adresoval muž zo Sniny policajtke, ktorá spolu s rodičmi čelí obžalobe z výtržníctva. Kým poškodení majú útok stále v živej pamäti, obžalovaných ani justičná pôda neodradila od toho, aby sa správali nedôstojne.

Podľa slov poškodených došlo k útoku ešte v apríli v roku 2011. Prípad stále nie je definitívne uzavretý. Z útoku na Filipa a Veroniku policajti obvinili rodinu zo Sniny, rodičov a ich dcéru, policajtku z Obvodného oddelenia polície v Humennom. Tí na pojednávania dlhodobo nechodili. Prišli až dnes. Veronika tvrdí, že práve ženy si na nich trúfli viac, ako otec rodiny.

"Najprv to bol slovný útok a keď nás odchytili na ulici, tak bitka, najintenzívnejšie zo strany staršej a tej policajtky," hovorí poškodená Veronika.

Rodina zo Sniny na naše otázky nereagovala. Policajtka sa ale pri každom z novinárov pristavila s mobilom. Spolu s mamou ukazovali vulgárne gestá.

"Za to všetko, čo spôsobila, čo urobila, jej morálny profil je tak nízko, u polície nemá čo robiť. Dávno mala byť vykopnutá. Robí zlé meno ozbrojeným zložkám," hovorí Sninčan Jozef Staviščák.

Trojica čelí obžalobe z trestného činu výtržníctva. Proces bude pokračovať v auguste.

Kauza sa ťahá už roky:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy