Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Otec zachránil svoju dcéru pred zúrivým psom. Dostal infarkt a zomrel
Zdielať na

Otec zachránil svoju dcéru pred zúrivým psom. Dostal infarkt a zomrel

Pri Kežmarku napadol pes dvoch mužov. Zábery nie sú vhodné pre maloletých a mladistvých čitateľov.

IOWA / Chcel svojej 5-ročnej dcére zachrániť život pred agresívnym boxerom, ktorý ju napadol a pohrýzol do tváre. Uspel. Zaplatil za to však vlastným životom.

Robert Joseph Quick z Fort Madisone v Iowe obetavo bránil svoje dieťa pred útočiacim psom. Píše portál Mirror.co.uk. Potom ale dostal infarkt a zomrel.

Keď policajti dostali oznámenie o rozzúrenom boxerovi, okamžite vyrazili na miesto. Pes zaútočil na troch ľudí.  Pohrýzol 49-ročného muža, Quicka a jeho malú dcéru. Strážcovia zákona nemali inú možnosť ako ho zastreliť.

Policajti potom našli Quicka ležiaceho na verande pred svojím domom. Podľa hovorkyne Kancelárie šerifa v Lee County Stacy Weberovej požiadal otec, aby bola najskôr ošetrená jeho dcéra zranená na tvári. Sám bol pritom silne uhryznutý na nohách i na rukách. "Svojím činom jej nepochybne zachránil život," konštatovala Weber. Zranení boli prevezení do Komunitnej nemocnice Fort Madison. Tam bol však otec vyhlásený za mŕtveho. Prekonal infarkt, ktorý mu pravdepodobne spôsobil prílišný nával stresu.

Len nedávno pri Nitre zaútočil na Juliánu rotvajler: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy