Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nehoda na diaľnici D1. V autobuse sedeli deti, ktoré cestovali do školy v prírode
Zdielať na

Nehoda na diaľnici D1. V autobuse sedeli deti, ktoré cestovali do školy v prírode

SENEC / Na diaľnici D1 pred výjazdom na Blatné sa zrazil autobus s dodávkou. V autobuse boli deti, ktoré podľa informácií TV JOJ išli do školy v prírode. Ani jeden z vodičov pod vplyvom alkoholu nebol.

K nehode došlo okolo deviatej hodiny ráno. Na diaľnici D1 smerom z Bratislavy pred výjazdom na Blatné sa zrazil autobus s dodávkou. Podľa informácií TV JOJ autobusom cestovalo 49 detí z bratislavskej základnej školy vo Vajnoroch do školy v prírode.  Podľa svedkov z miesta, pod nehodu sa podpísala nepozornosť vodiča dodávky s českým evidenčným číslom.  

V tomto prípade môžu naozaj hovoriť všetci účastníci nehody o veľkom šťastí. Pri zrážke sa nezranilo ani jedno dieťa a ani ich doprovod. Dokonca aj vodič dodávky, ktorého vozidlo bolo značne poškodené vyviazol bez zranení. Diaľničiari zabezpečili poškodené vozidlá a unikajúce kvapaliny. 

Obom vodičom dali policajti fúkať. Dychová skúška na alkohol bola u oboch negatívna. Na miesto vyslali náhradný autobus, do ktorého preložili deti. Diaľnica je plne prejazdná, diaľničná patrola úsek zabezpečila. 

Vodiči pred pár dňami zažili na diaľnici dopravný kolaps. Viac vo videu TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy