Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Na Zlatých pieskoch sa utopil 41-ročný muž. Zachrániť sa ho snažil manželský pár
Zdielať na

Na Zlatých pieskoch sa utopil 41-ročný muž. Zachrániť sa ho snažil manželský pár

BRATISLAVA / Tragická udalosť na Zlatých pieskoch v hlavnom meste. V jazere sa utopil 41-ročný muž z Brezna. Čo sa presne stalo vyšetruje polícia.

K tragickej udalosti došlo v sobotu popoludní. Manželský pár si na prechádzke všimol v jazere na Zlatých pieskoch topiaceho sa muža. Podľa informácií TV JOJ privolali záchranárov a medzitým zohnali čln, ktorým muža vytiahli na breh. Do príchodu záchranárov neváhali a poskytovali mu prvú pomoc. 

"Muža sa po vytiahnutí na breh snažili oživiť náhodní svedkovia. Žiaľ po príchode záchranárov už nejavil žiadne známky život a lekár musel konštatovať smrť," informovala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. Napriek tomu záchranári začali okamžite s oživovaním, bolo však už neskoro. 

Podľa svedkov z miesta a zdroja TV JOJ blízkeho vyšetrovaniu, sa Slavomír mal ísť kúpať pod vplyvom alkoholu. "V súvislosti s nálezom tela 41 -ročného muža, ktoré bolo nájdené v priebehu dnešného dňa v areáli Zlatých pieskov, ohliadajúci lekár vylúčil cudzie zavinenie ako jeho príčinu smrti. Presnými okolnosťami a príčinami jeho úmrtia sa v súčasnej dobe zaoberajú policajti druhého bratislavského okresu," uviedla tiež Krčová. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy