Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mladík sa vyhrážal 10-ročnému chlapcovi, že ho zabije. V ruke držal nôž
Zdielať na

Mladík sa vyhrážal 10-ročnému chlapcovi, že ho zabije. V ruke držal nôž

Archívna reportáž

K vážnemu incidentu došlo aj v Žiline na sídlisku, kde prišiel o život 16-ročný kamarát. Z jeho vraždy je obvinená jeho rovnako stará kamarátka. Súd ju vzal do väzby.

HUNCOVCE / Iba 15-ročný mladík sa s nožom v ruke vyhrážal 10-ročnému chlapcovi zabitím. Incidentu malo predchádzať požitie alkoholu. Polícia tínedžera obvinila.

"Z prečinu nebezpečné vyhrážanie poverený príslušník Obvodného oddelenia v Kežmarku obvinil 15-ročného mladíka z obce Huncovce," informovala polícia. Obvinený tínedžer mal v osade po požití alkoholických nápojov (nafúkal viac ako 2 promile) naháňať s kuchynským nožom 10-ročného chlapca. S nožom v ruke sa na neho zaháňal a kričal, že ho zabije. Po príchode policajnej hliadky na miesto, útočník zahodil nôž medzi rodinné domy a dal sa na útek.

Polícia mladíka nakoniec zadržala a nakoľko kládol aktívny odpor boli voči nemu použité donucovacie prostriedky. Zadržaný bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Ak mu preukážu vinu, vzhľadom na jeho vek mu hrozí trest odňatia slobody až na osemnásť mesiacov.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade. Chlapec (14) dvakrát bodol svojho kamaráta: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy