Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nehoda štvorkolky a osobného auta. Muža (74), ktorý sedel na štvorkolke, previezli do nemocnice
Zdielať na

Nehoda štvorkolky a osobného auta. Muža (74), ktorý sedel na štvorkolke, previezli do nemocnice

KOŠKOVCE / Ku kolízii štvorkolky s osobným autom došlo vo štvrtok popoludní pri obci Koškovce. Zranili sa dve osoby, 74-ročný muž skončil s vážnymi zraneniami v nemocnici. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Škody sa vyšplhali na tisíce eur.

​Vozidlá sa zrazili už za hranicou obce Koškovce. Stalo sa to okolo tretej popoludní. Za volantom auta podľa polície sedel 33-ročný muž z obce Valentovce. Spolu s ním sa vo vozidle viezli ďalšie tri osoby. Na štvorkolke sedeli dvaja muži. Podľa informácií z miesta nehody, štvorkolka chcela odbočiť na poľnú cestu, pričom osobné auto sa rozhodlo predbiehať. Okolnosti ale policajti preverujú. "Podľa prvotných zistení došlo ku kolízii pre predchádzaní. Presná príčina kolízie bude známa až po skončení vyšetrovania," vyjadrila sa policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. "Boli dve osoby v opatere záchranárov, na aute aj na štvorkolke sme odpojili akumulátory," povedal veliteľ hasičov Jozef Vitek. 

Najvážnejšie zranenia mal 74-ročný muž zo štvorkolky. Svedkovia nám povedali, že po silnom náraze 74-ročného pána našli ležať na zemi. Viezol sa spolu si 45-ročným mužom. "Pacient pri nehody utrpel stredne ťažké poranenia. Bol však pri vedomí a komunikoval. Po ošetrení ho previezli do nemocnice v Humennom," informovala hovorkyňa záchranárov Katarína Načiniaková. Obaja vodiči sa pri kolízii podrobili dychovej skúške. Výsledok bol v oboch prípadoch negatívny. Podľa polície sa škody predbežne vyšplhali na 7 tisíc eur.

Vo Veľkej Fatre došlo k tragédii. Mladé dievča prišlo o život na štvorkolke. Viac v reportáži TU: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy