Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Záhadná smrť v Brezne. V opustených kasárňach našli telo 48-ročného muža
Zdielať na

Záhadná smrť v Brezne. V opustených kasárňach našli telo 48-ročného muža

BREZNO / Na okraji Brezna v opustenej budove našli nehybné telo 48-ročného Milana. V týchto priestoroch sa pohybovali bezdomovci, výnimkou nebol ani alkohol. Muž mal vážne zranenia, ktoré si nemohol spôsobiť sám. Policajti zadržali dve mladé ženy a dvoch mužov. Jedného z nich obvinili z obzvlášť závažného zločinu vraždy.

Bezvládne telo muža našli na druhom poschodí v opustenej budove bývalých kasární. Tam sa s kamarátmi pravidelne stretávali. Došlo zrejme k hádke, ktorá sa ale pre Milana skončila fatálne. ​Polícia v tejto súvislosti zadržala štyroch podozrivých, dve mladé ženy a dvoch mužov. Vo štvrtok doobeda ich vypočúvala v Banskej Bystrici. 

V putách na policajnú stanicu priviezli 23-ročnú Luciu, 36-ročnú Máriu, 34-ročného Ivana a 33-ročného Ondreja. Na polícii ich čakali príbuzní. Nechceli veriť tomu, že by práve oni Milana dobili. Muž zomrel po úderoch do hlavy a celého tela, tržné rany a pohmoždeniny vyústili do vnútorného krvácania.

Podozrivých po výsluchoch previezli do policajnej cely, Luciina mama a Ondrejov brat pohľad na spútaných blízkych niesli veľmi ťažko, policajná eskorta mala čo robiť, alkoholom posilnený muž chcel k bratovi nastúpiť do policajného auta. 

Na základe zistení nových skutočností bol pôvodný skutok prekvalifikovaný na obzvlášť závažný zločin vraždy spáchaný závažnejším spôsobom konania. "Obvineniu zo spomínaného zločinu už čelí muž z Brezna. Vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho vzatie do vyšetrovacej väzby," informovala policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. 

Pozrite si nedávnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy