Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Muž sa sexuálne ukájal pred očami cestujúcich, ktorí čakali na vlak. Pomôžte polícii v pátraní
Zdielať na

Muž sa sexuálne ukájal pred očami cestujúcich, ktorí čakali na vlak. Pomôžte polícii v pátraní

NITRA / Polícia pátra po mužovi, ktorý sa pred zrakmi cestujúcich sexuálne ukájal v čakárni železničnej stanice v Nitre. V meste pod Zoborom sa stal aj ďalší takýto prípad. Dvadsaťosemročný muž sa uspokojoval pred základnou školou.

Na frekventovanej železničnej stanici v Nitre sa pohyboval muž, ktorý vošiel do čakárne. Rozopol si nohavice a pred cestujúcimi, ktorí čakali na vlak sa sexuálne ukájal.  "Ku skutku došlo v stredu 29. mája," informovala policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Stalo sa to na železničnej stanici okolo 18.30 popoludní. Muž sa vôbec neskrýval, pohotovo ho nafotila žena, ktorá sedela v čakárni. Fotografiu žena uverejnila na sociálnej sieti a prípadom sa začala zaoberať polícia. Zo správania muža bola v šoku už len preto, že sa to udialo v čakárni. "Polícia vec prešetruje ako podozrenie z trestného činu výtržníctva," pokračovala Čuháková. 

Muž, mal oblečené rifle a tmavú bundu. Podľa opisu ľudí, ktorí ho spozorovali mal zhruba 50 rokov, šedivé vlasy a na očiach hrubé dioptrické okuliare.  "V zmysle zákona hrozí za tento trestný čin trest odňatia slobody až na 1 rok," dodala policajná hovorkyňa. V prípade ako by ste muža spoznali zavolajte na číslo 158.


Aj minulý týždeň v piatok sa pred základnou školu v Nitre sexuálne uspokojoval 28-ročný muž. Zadržala ho hliadka mestskej polície. Muž bol agresívny a v aute udrel jedného z policajtov do hrude. Po predvedení na oddelenie ďalšieho policajta viackrát buchol päsťami do hlavy. Prípad už prevzala štátna polícia, ktorá ho vyšetruje, ako útok na verejného činiteľa.

Pozrite si reportáž o prípade sexuálneho zneužívania v tábore. Viac v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy