Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Brutálny útok v centre Bratislavy. Vyšetrovateľ obvinil 28-ročného muža
Zdielať na

Brutálny útok v centre Bratislavy. Vyšetrovateľ obvinil 28-ročného muža

Archívna reportáž

BRATISLAVA / V prípade útoku v centre Bratislavy na 22-ročného muža, ktorý utrpel vážne poranenia hlavy, vzniesol vyšetrovateľ obvinenie. Dvadsaťosemročnému Ladislavovi F. teraz hrozí väzenie na 4 až 10 rokov.

"Na základe zabezpečenej dôkaznej situácie vyšetrovateľ PZ obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva 28-ročného Ladislava F. z Bratislavy," uviedla policajná hovorkyňa Veronika Slamková. K útoku došlo okolo siedmej hodiny ráno v sobotu na  Hurbanovom námestí. Muž mal napadnúť 22-ročného muža. Mal ho kopnúť do hornej časti tela, pričom mladík spadol na zem a utrpel vážne poranenia hlavy, krvácanie do mozgu. "Je vo vážnom stave v nemocnici," potvrdila Eva Kliská, hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave. Podľa našich informácií išlo o mladíka so sluchovým postihnutím. 

V prípade preukázania viny hrozí Ladislavovi F. trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.  "V tejto súvislosti vyšetrovateľ zároveň spracuje podnet k podaniu návrhu na väzobné stíhanie obvineného. Prípadom sa v súčasnosti aj naďalej zaoberá odbor kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave," informovala ďalej Slamková.

K streľbe na obchodnej ulici došlo aj pred pár dňami. Pozrite si reportáž, čo sa v centre Bratislavy udialo:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy