Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Kamión spadol z mosta, bola v ňom tehotná žena
Zdielať na

Kamión spadol z mosta, bola v ňom tehotná žena

Archívna reportáž

PRAHA / Z asi 15- metrovej výšky sa zrútil v piatok dopoludnia kamión z mosta na Lounsku neďaleko diaľnice D7. Vodič a tehotná spolujazdkyňa utrpeli ťažké zranenia a boli prevezení do nemocnice. Vyslobodzovanie auta trvalo niekoľko hodín. Informuje portál Novinky.cz.

Nehoda sa stala okolo pol desiatej dopoludnia na ceste prvej triedy v obci Velemyšleves. Podľa záberov, ktoré zverejnil portál Novinky.cz z miesta, sa kamión zrútil z mosta, náves sa prevrátil na strechu a kabína dopadla na neho.

"Z doposiaľ nezistených príčin zišiel kamión z cesty a zrútil sa z približne 15 metrovej výšky. Príčiny nehody sú predmetom vyšetrovania," uviedla hovorkyňa polície Alena Bartošová. K nehode vyrazili dve jednotky hasičov. "V kamióne cestovali dve osoby, ktoré nebolo potrebné vyslobodiť. Hasiči ďalej prečerpali naftu a olej z vozidla," povedal hovorca hasičov Lukáš Marvan.

"Vodič utrpel vážne zranenie a bol po ošetrení, vrtuľníkom prevteezený na traumacentrum nemocnice v Ústí nad Labem. Jeho tehotná spolujazdkyňa tiež, ale sanitkou. Šťastie bolo, že kabína neskončila pod návesom," doplnil hovorca záchranárov Prokop Volenik.

novinky.cz

Súvisiace články

Najčítanejšie správy