Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zsuzsová sa sťažovala na nátlak, inšpekcia začala výsluchy
Zdielať na

Zsuzsová sa sťažovala na nátlak, inšpekcia začala výsluchy

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Podľa zdroja TV JOJ Úrad inšpekčnej služby začal s výsluchmi pre trestné oznámenia, ktoré podala Alena Zsuzsová, údajná objednávateľka vraždy Jána Kuciaka. Podľa informácií televízie, dopoludnia na inšpekcii začali vyšetrovatelia s výsluchmi, na ktorých sa zúčastnil aj advokát obvinenej Zsuzsovej.

Hovorca ministerstva vnútra pre TV JOJ potvrdil, že inšpekcia rozbehla výsluchy, no konkrétnosti už nešpecifikoval. "Môžeme potvrdiť výsluchy vo veci oznámenia p. Zs. z údajného nátlaku voči jej osobe pri výsluchoch. Nakoľko je celá vec v procese šetrenia, nebudeme poskytovať bližšie informácie," uviedol hovorca ministerstva vnútra Petar Lazarov. 

Alena Zsuzsová sa mala sťažovať, že je na ňu počas výsluchov v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej údajne robený nátlak zo strany niektorých príslušníkov policajného zboru. Nedávno sa k tomu, že podá trestné oznámenie, vyjadril po jednom z výsluchov aj obhajca Marek Para. Ten zastupuje v prípade vraždy novinára obvineného Mariana Kočnera. Zsuzsová sa mala sťažovať na prístup niektorých policajtov, s ktorými počas predvádzania na výsluchy mala prichádzať do kontaktu. TV JOJ sa snaží získať stanovisko k výsluchom a tiež kontaktovať aj advokáta Aleny Zsuzsovej.

Pozrite si vyjadrenie advokáta Mariana Kočnera, ktorý spomenul nátlak vyvinutý na Alenu Zsuzsovú:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy