Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Policajná akcia Chobotnica: Člen organizovanej skupiny sa na polícii prihlásil sám
Zdielať na

Policajná akcia Chobotnica: Člen organizovanej skupiny sa na polícii prihlásil sám

Archívna reportáž

LEOPOLDOV / Polícia informovala verejnosť o policajnej akcii „Chobotnica“, pri ktorej policajti zadržali celkom 7 osôb. Na základe dôkazov ich vyšetrovateľ obvinil z pokračujúceho obzvlášť závažného zločinu krádeže. V tomto prípade polícia pátrala po jednom z obvinených.

Polícia po mužovi pátranie ukončila. Muž sa 29. mája prihlásil na polícii sám. "Vyšetrovateľ s ňou vykonal potrebné procesné úkony," informovala polícia. 

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Trnave obvinil z tohto skutku aj 39-ročného Martina Kuzmu z Leopoldova, ktorý sa mal zločinu dopustiť ako vysoko postavený člen organizovanej skupiny. Martin Kuzma sa ukrýva a jeho miesto pobytu nie je známe. Polícia po osobe vyhlásila celoštátne pátranie.

​Martin Kuzma je približne 180 cm vysoký, plnoštíhlej postavy, má kratšie bledohnedé vlasy a modré oči. Bližšie informácie k popisu osoby nie sú známe.

"Ak ste hľadaného muža spoznali a poznáte miesto jeho súčasného pobytu, akékoľvek informácie môžete zavolať na policajnú linku 158 alebo nám napísať cez súkromnú správu na FB polícia slovenskej republiky," píše sa na facebookovej stránke polície.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy