Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Hromadná nehoda pri Senci. Na mieste zasahovali leteckí záchranári
Zdielať na

Hromadná nehoda pri Senci. Na mieste zasahovali leteckí záchranári

KRÁĽOVÁ PRI SENCI / Na ceste za obcou Kráľová pri Senci došlo k vážnej dopravnej nehode. Po zrážke kamióna, dodávky a osobného auta skončili štyri osoby zranené. Na mieste zasahoval aj vrtuľník, cesta bola niekoľko hodín uzavretá.

K nehode došlo v pondelok popoludní niekoľko metrov za tabuľou obce Kráľová pri Senci. Podľa informácií TV JOJ došlo k zrážke medzi kamiónom, dodávkou a osobným autom. Po zrážke skončila dodávka a kamión mimo cesty. Osobné auto zostalo na šrot. Po nehode skončili zranené štyri osoby. 

Podľa doterajších informácií z miesta dopravnej nehody vodič auta značky Kia Ceed viedol vozidlo v smere od Sládkovičova na Senec. Pri odbočovaní vľavo smerom na obec Kráľová pri Senci z doposiaľ presne nezistených príčin do jeho zadnej časti narazilo nákladné motorové vozidlo značky Volvo, idúce v tom istom smere. Dôsledkom tohto nárazu bola Kia odhodená do protismeru, kde došlo k zrážke s dodávkou Citroën.

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Na pomoc museli prísť aj leteckí záchranári, ktorí podľa informácií TV JOJ previezli do nemocnice jednu osobu. 

"Po prílete k miestu dopravnej nehody si leteckí záchranári prevzali do svojej starostlivosti najťažšie zraneného, 39-ročného vodiča osobného auta, ktorý bol v čase príletu záchranárov vo vozidle ešte zakliesnený. Utrpel poranenie dolnej končatiny, brucha a hlavy. Bol pri vedomí, avšak dezorientovaný," informovala hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Hopjaková. 

Pozrite si video nakrútené krátko po nehode:

​Hovorkyňa polícia Veronika Slamková sa pre TV JOJ vyjadrila, že "u nikoho z účastníkov nehody nebol zistení alkohol v krvi." "U osoby, ktorú museli previezť leteckí záchranári, bol nariadený odber krvi na zistenie prítomnosti alkoholu v krvi." 

Cesta zostala po nehode uzavretá. Škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na cca. 22.000 eur.

Na mieste je reportér KRIMI Juraj Hajdin. Správu budeme aktualizovať. 

K vážnej nehode došlo aj pri Turci. Jedna osoba zraneniam podľahla. Viac v reportáži TU: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy