Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Žena v potoku objavila ľudské pozostatky. Teraz našli ďalšie
Zdielať na

Žena v potoku objavila ľudské pozostatky. Teraz našli ďalšie

MODRA / Desivý pohľad sa naskytol žene, ktorá v Modre v piatok venčila svojho psa. Pri miestnom potoku kúsok od koryta totiž trčala ľudská kosť aj s topánkou. Polícia aj v pondelok od rána prehľadávali koryto potoka.

Na Kalinčiakovej ulici v Modre od minulého týždňa prebiehali čistiace práce v miestnom potoku. Prvú časť torza pravdepodobne mužského tela mala nájsť náhodná psíčkarka ešte v piatok. Práve z vody mala trčať dlhá kosť a na nej visieť pracovná topánka. V pondelok sa kriminalisti spolu so špeciálne vycvičeným psom na miesto nálezu vrátili opäť. Policajti zobrali do rúk rýle, lopaty a motyky a postupne sa pustili do prehľadávania koryta potoka a jeho brehu. 

Podľa informácií TV JOJ našli ďalšie ľudské kosti a oblečenie. Konkrétne druhú stehennú kosť, časť rebier a bundu. "​Na Kalinčiakovej ulici v Modre bol v piatok v popoludňajších hodinách na svahu potoka nájdený kostrový nález torza ľudského tela s dolnou končatinou. Všetky otázky týkajúce sa časti nájdeného tela sú v súčasnosti predmetom expertízneho skúmania. Poverený príslušník začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," vyjadrila sa pre TV JOJ policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Je možné, že pozostatky nebohého sa v potoku nachádzali dlhé mesiace a nikto si ich v hustom poraste nevšimol. Zároveň nie je vylúčené, že telo vo veľkej miere zdevastoval bager, ktorý okolie potoku dával po silných dažďoch do poriadku. To, či osoba prišla o život po násilnom trestnom čine zatiaľ polícia neupresnila. Rovnako, zatiaľ nie je známa ani totožnosť nebohého. 

V mestskej časti Modranka v Trnave našli pred pár týždňami dve mŕtve telá. Ležali v garáži. Viac v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy