Zatiahnuté
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Muž napadol v MHD manželský pár. Polícia hľadá svedkov incidentu
Zdielať na

Muž napadol v MHD manželský pár. Polícia hľadá svedkov incidentu

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Polícia vyšetruje okolnosti trestného činu ublíženia na zdraví a trestného činu výtržníctva. Počas cestovania sa v jednej z liniek MHD skupinka cestujúcich správala hlučne a rozhadzovali veci po autobuse. Manželský pár ich preto napomenul, to sa ale skončilo fyzickým útokom. Polícia teraz pátra po svedkoch.

K incidentu došlo v stredu 22. mája v autobuse MHD číslo 83. Ten smeroval zo zastávky MHD SAV na zastávku MHD Damborského. Skupina štyroch doposiaľ neznámych cestujúcich sa po ceste správala hlučne, robila neporiadok a rozhadzovala po autobuse rôzne veci. Manželský pár vo veku 50 a 52 rokov, ktorý s nimi v autobuse bol, ich na výtržnícke správanie upozornil. To sa im ale nevyplatilo, jeden z mužov ich fyzicky napadol. "Viacerými údermi do oblasti tváre spôsobili poškodeným rôzne zranenia a zlomeniny v oblasti tváre, pričom bezprostredne po skutku autobus opustili a utiekli na neznáme miesto. V prípade poškodenej ženy si zranenia vyžiadali hospitalizáciu v jednej z nemocníc," informoval policajný hovorca Michal Szeiff. 

Aj napriek tomu, že sa v autobuse v tom čase nachádzalo asi 20 cestujúcich, po príchode policajnej hliadky bol na mieste už len dispečer MHD a vodič autobusu. "Z tohto dôvodu pátrame po svedkoch – cestujúcich, ktorí priebeh tohto incidentu videli alebo disponujú informáciami ktoré by napomohli k jeho objasneniu a stotožneniu doposiaľ neznámych páchateľov. Svedkovia tohto incidentu sa môžu prihlásiť osobne na ktoromkoľvek oddelení PZ, prípadne tak môžu urobiť telefonicky na linke č. 158," poznamenal Szeiff. 

V Bratislave pred pár týždňami prebiehali kontroly vodičov MHD a autobusov MHD. Pozrite sa, ako kontroly dopadli: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy