Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pre kolíziu dvoch traktorov skončil mladý muž v nemocnici. Dobiť ho mal druhý šofér
Zdielať na

Pre kolíziu dvoch traktorov skončil mladý muž v nemocnici. Dobiť ho mal druhý šofér

ĽUBICA / Pre kolíziu dvoch traktorov skončil mladý muž dobitý v nemocnici. Tvrdí, že má teraz strach, pretože útočník sa mal jemu i jeho rodine vyhrážať.

"Ako som išiel, tak som mu kolesom o koleso chytil a on vošiel do traktora, chytil ma pod krk a bil ma tam," uviedol poškodený Miloš Mazurek. Miloš po bitke ležal v nemocnici niekoľko dní. Mal na krku stopy po škrtení, modrinu pod okom a podľa jeho slov, dostal aj pár kopancov rovno do hlavy a tváre. Všetko sa malo zbehnúť veľmi rýchlo. Počas bitky chcel volať policajtov, ale vytočil otca, ktorý sa ani pár dní po incidente neubránil slzám, keď si spomenul na to, čo videl, keď si prišiel brániť syna. "Potom chlapec letel do kopy, tak som prišiel ku nemu. Medzitým prišla polícia, ktorá zavolala záchranku. Monokel mal a zvracal tu," opísal udalosti Karol Mazurek, otec poškodeného. 

​Ešte pred príchodom policajtov mal muž zaútočiť aj na Milošovho otca. "Keby si nebol starý, tak ťa zbijem, mi povedal. A ja mu hovorím, že polož palicu a poď normálne jeden na jedného. Tak prešiel ďalej k Jožovi," povedal Karol Mazurek. "Tu ma zbadal, že tu som, ostal stáť, pustil palicu a že Jožo nebi ma. Ale keď on mohol, tak som ho hodil o zem, ale utiekol," pokračoval v opise situácie aj Jozef Sulitka, Milošov švagor. 

Nemalo ostať údajne len pri fyzických útokoch. "Už tu viac pracovať nebudete, vyhrážal sa aj mne a aj mojej rodine," povedal poškodený. "Vyhrážky, že zabije rodinu," potvrdil aj otec Karol Mazurek. "On sa smeje, že sa mu nič nemôže stať, že má známosti," dodal aj Jozef Sulitka. Mazurekovci priznávajú, že majú strach. Marek, ktorý mal útočiť, je synom bývalého poslanca NR SR a kandidáta na europoslanca. "Roky som ho volil, však bol vo vláde. Som mu dával hlas, lebo som kresťan a nie takto. Vám zabije syna kvôli takej blbosti, že mu čochol do gumy," dodal otec poškodeného. "Ešte dnes sa z toho spamätať nemôžem, že čo sa stalo. Dve malé deti, hypotéka na krku," povedala zronená Petra Mazureková, Milošova manželka. 

TV JOJ chcela dať priestor aj útočiacemu mužovi, telefón ale nedvíhal, na SMS neodpovedal. Nebol ani v práci a na zvonenie doma sa neozýval. Celý incident budú prešetrovať policajti. Miloš Mazurek podal trestné oznámenie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy