Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nočný požiar pripravil o strechu nad hlavou štyri početné rodiny
Zdielať na

Nočný požiar pripravil o strechu nad hlavou štyri početné rodiny

JASTRABIE / Tri posádky profesionálnych hasičov zasahovali v noci v obci Jastrabie pri Michalovciach. Požiar tam zachvátil strechu rodinného domu. Štyrom početným rodinám sa našťastie podarilo včas uniknúť. Dom je však po požiari neobývateľný a tak sa doň vrátiť nemôžu.

V čase vypuknutia požiaru sa v dome nachádzalo približne 25 ľudí. Zo spánku ich zobudil štipľavý dym. Obyvatelia domu rýchlo vzali svoje deti a utekali s nimi von. Až vtedy si všimli, že im horí strecha. Oheň sa najskôr snažili uhasiť svojpomocne, no sami na to nestačili. Na pomoc si preto privolali hasičov.

Do ich príchodu už bola v plameňoch takmer celá strecha. Oheň sa im však podarilo v krátkom čase lokalizovať. Museli však rozobrať strechu, aby sa dostali aj k skrytým ohniskám požiaru. Podľa zisťovateľa príčin požiarov sa oheň rozšíril od komína. Majiteľ domu vyčíslil škodu na štyri tisíc eur. 

V stredu hasiči zasahovali pri rozsiahlom požiari budovy v Bratislave pri Pasienkoch. Na mieste ich bolo okolo 40. Pozrite si reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy