Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hromadná nehoda na frekventovanom ťahu. Vodičovi sa stalo osudné predbiehanie
Zdielať na

Hromadná nehoda na frekventovanom ťahu. Vodičovi sa stalo osudné predbiehanie

STARÁ ĽUBOVŇA / Vážna dopravná nehoda s tromi zranenými ľuďmi a množstvom neporiadku na ceste sa stala na hlavnom ťahu zo Starej Ľubovne smerom na Poprad. Jeden neopatrný vodič spôsobil poriadny zmätok. A ostatným veľké problémy.

K nehode došlo v stredu podvečer.Vodič predbiehal v nepriehľadnej zákrute, v daždivom počasí a s autom, ktoré nemá po technickej stránke všetko v poriadku. Na jeho ľahkovážnosť doplatili nevinní ľudia. Medzi nimi napríklad mladý pár, či policajt, ktorý sa vracal z práce domov. Auto má teraz nepojazdné. Z roboty išli aj traja elektrikári, jeden z nich sa zranil vážnejšie. 

Štyri autá nechali po sebe na hlavnej ceste poriadny neporiadok. "Veľa času nám zabralo sprejazdnenie cesty keďže to bola nehoda štyroch áut, jedno z nich bolo nákladné," vyjadril sa veliteľ zásahu hasičov Jaroslav Hrebík. Cesta sa po nehode premenila na malé smetisko, kto mohol, bral metlu do ruky a pomáhal hasičom.  

Vedúci skupinky robotníkov, ktorí sedeli v aute len zalamoval rukami. Nevedel totiž kedy sa jeho chlapi budú môcť vrátiť opäť do práce. Toto bolo jediné auto, ktorým sa vozili za robotou. Nehoda ich tak zrejme na istý čas obrala o živobytie. 

K vážnej nehode došlo aj pod Strečnom. Cesta zostala na pár hodín uzavretá: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy