Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vo Zvolene sa v noci naháňali policajti s autom. Po náraze do lampy ušiel
Zdielať na

Vo Zvolene sa v noci naháňali policajti s autom. Po náraze do lampy ušiel

ZVOLEN / Nočná naháňačka vo Zvolene. Policajti prenasledovali vodiča auta s košickými evidenčnými číslami, ktorý riskantne prechádzal mestom.

Auto sa rútilo veľkou rýchlosťou, išlo smerom od Žiaru nad Hronom na centrum Zvolena. Policajná hliadka si všimla riskantnú jazdu vodiča v úseku, kde opravujú obchvat preletelo auto na červenú. Iba tesne sa mu vyhol prichádzajúci kamión. Vodič auta unikal dokonca aj cez rozostavanú časť cesty, dostal sa do protismeru. Osudnou sa mu stala zákruta na frekventovanej križovatke pod mostami, kde vozidlo vynieslo a nabúralo do stĺpa. Vodič z auta pred policajtmi utiekol. Samotné vozidlo prehľadali kriminalisti, bol tam aj policajný technik. Našli tam viacero podozrivých vecí, napríklad mobilné telefóny, ktorých pôvod teraz zisťujú.

Hoci z miesta ušiel, polícia už pozná totožnosť muža, ktorý mal sedieť za volantom. Ide o Lučenčana, ktorý nikdy nemal vodičský preukaz a už niekoľkokrát šoféroval aj napriek uloženému zákazu viezť motorové vozidlo. Nebol to zrejme gentleman, keďže 31-ročnú spolujazdkyňu nechal v aute bez pomoci. Vystrašenej spolujazdkyni pomohli policajti, o šialenej jazde, ktorej bola účastníčkou hovoriť nechcela. Samotné auto prehľadali kriminalisti, bol tam aj policajný technik.

Počas prehliadky našli viaceré podozrivé veci, vrátanie niekoľkých mobilov, notebooku či dokladov, ktorých pôvod teraz zisťujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy